keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukuun 12. - kehräämisestä

Kerttulin olenkin jo esitellyt. Me olemme tehneet tuttavuutta nyt jonkin aikaa. Yhteiselo on alkanut sujua ihan mukavasti. Tosin aika ei riitä ihan kaikkeen.. Enemmänkin tekisi mieli kehrätä!

Tietysti myös kehrääminen tuo sitten muita tarpeita. Sen lisäksi, että on se kehruuväline ja villaa, tarvitsee yhtä sun toista tarpeellista. Minulla on pitkään ollut toivelistalla niddynoddy, eli viipsinpuu. Olen miettinyt, mistä tilaisi ja millainen olisi hyvä. Kerran sitten tässä eksyin etsyyn. Ja sieltähän se löytyi! Minun uusi leluni. En voi kuin kehua tuota Theknitstore:a! Tein tilauksen 28.11. ja samana päivänä paketti oli lähtenyt jo matkaan. Vielä suurempi yllätys oli, että kyseistä pakettia oli yritetty toimittaa jo 7.12.! Valitettavasti samana päivänä oli loistava postipäivä, joten tämä paketti ei mahtunut enää laatikkoon. Sain lunastaa postista vasta 10.12. kyseisen toimituksen.


Ja tietysti piti heti päästä tositoimiin. Tämä kehruu oli odottanut rullalla sitä, että kyseinen vempele saapuu kotiin. Inhoan langan vyyhteämistä, koska ei ole mitään paikkaa. Olen aina tehnyt ties mitä viritelmiä mm. tuolien selkänojista. Silti homma ei ole koskaan toiminut hyvin.

Tässä siis viimeisin kehruuni. Norjalaista villaa. Ravelryn kautta ostettu. Tämä on navajokerrattu. Vyyhdissä on 100g ja jaardeja 140, eli metrejä himpan vähemmän.

3 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Ootpa siistiä saanut aikaiseksi. :) Mä olen tähän asti hyödyntänyt niddy-noddyn tilalla vain omaa kyynervarttani. Siinä saa tosin kyllä äkkiä hartiat kipeäksi, kun kierittää lankaa vyyhdille kämmeneltä kyynärpäähän ja takaisin.

JaaPa kirjoitti...

Minäkin olen joskus tuota kyynärvarttani käyttänyt, mutta olkapäät ei kestä sitä. On pitänyt viritellä muita, mutta ei enää tarvitse!

Ja kiitos, olen tyytyväinen tuohn lankaani. Nyt kun keksisi, mitä siitä tekee :D

Anonyymi kirjoitti...

off white jordan
retro jordans
off white hoodie outlet