sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulukuun yhdeksäs: valmistuneita sekä juhlahumua

Näin joulun alla on kiva juhlia myös muuten. Etenkin, kun kyseessä on uuden ihmisen elämän taipaleen alkumetrit. Minulla olikin eilen suuri ilo olla juhlimassa sisareni nuorimmaisen kastetta sekä siunaamassa sisareni keväällä solmittua avioliittoa. Sisareni ovat jo oppineet, että perheen nuorimmat tulokkaat saavat lahjaksi lapaset ja villasukat tai jommatkummat tilanteesta riippuen. Mielestäni neuleista välittyy lämpö ja rakkaus uutta tulokasta kohtaan. Toki muistan myös isompia jouluna/synttärinä itsetehdyllä aina tarpeen ja tilanteen mukaan. Tarvittaessa muulloinkin. 

Onneksi oli neulonut uudelle tulokkaalle sekä villasukat että lapaset, koska juuri eilen oli toinen villasukka kadonnut! 

Lankana näissä on Novitan Wool. Koko semmoisen alle kuukauden ikäisen. Jouluksi voisi sitten tehdä vaikka toiset, vauvat tunnetusti kasvavat vauhdilla. Samalla voisi sitten ehkä muistaa pikkuisen pojan isoa siskoakin. Hän on joutunut viime aikoina tyytymään meidän neidin vanhoihin...

Pikkuisen vanhemmille lupasin (hää)lahjaksi neuloa villasukat toiveiden mukaan. Tosin sanoin, että toimitusaika venyy tammikuulle. Lahja tuntui olevan oikein mieluinen ja toiveita satelikin niin väristä kuin oikeasta koostakin.

Minä olen siitä iloinen ja onnellinen, että sisareni arvostavat näitä itsetehtyjä lahjoja. Jokainen heistä niitä aina silloin tällöin saa. Ja niitä antaa mielellään, kun tietää saajan olevan iloinen.

Ei kommentteja: