maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 loppu

Niin se koitti loppu tällekin vuodelle. Reilu tunti vuoden päättymiseen ja ulkona on paukkunut jo monta tuntia. Onneksi meidän pieni ei piittaa noista paukuista. Iltapissalla joku ampui tuossa pyörätiellä heti, kun oli menty ohi, sitä piti vähän säpsähtää ja sille haukahtaa, mutta loppu lenkki meni rauhaisasti ja paukuttelu ja välkkyminen ei pientä hetkauttanut. Ulko-ovella käytiin tuttu keskustelu siitä, tullako sisään vai ei :D

Vuodesta 2012 voisin todeta, ettei mennyt ihan niinkuin piti. Työn sijasta olenkin viettänyt aikaani sairaslomalla. Perhe kasvoi karvaisella kaverilla, vaikka meille ei pitänyt koskaan tulla mitään lemmikkiä.. Samoin meille kotiutui rukki, jota ei pitänyt tulla, koska ei ole tilaa, mutta kyllä se vie niin pienen tilan, että mahtuu kyllä. Lankaakin on tullut ostettua lisää, vaikka jossain kerroin miettiväni, että neulon vanhoja pois...

Vuodessa on ollut surua, niin nettielämässä kuin "oikeassa" elämässä. Suurimpana nettimaailman menetyksenä koin Villasukan äkillisen menehtymisen kesällä. Olin saanut hänet tavata pariin kertaan ihan oikeasti. Ihana ihminen!

Blogin kohtaloa olen miettinyt tämänkin vuoden aikana monesti. Olen miettinyt, onko järkeä jatkaa blogin pitämistä, koska mielestäni blogia tärkeämmäksi ovat nousseet Ravelry ja facebook. Mutta sitten kuitenkin välillä on kiva kirjoitella päiväkirjamaisemmin ihan omaksi iloksi. 

Vuosi 2012 on siis pitänyt sisällään kaikenlaisia ajatuksia ja kaikenlaista elämää. Mutta siksihän tämä juuri on sitä elämää. En minä ihan tasapaksua ja tasaista haluaisikaan.


Ei kommentteja: