torstai 22. tammikuuta 2009

Sukat valmiina

Kiitos Sannan, sain sukat vihdoin valmiiksi. Lankana on Step, puikot kokoa 2,25mm, sukan koko on 38/39 ja sukkaplokitkin pääsivät tosi toimiin ;)
Lankaa meni noin 60grammaa, josta siis noin viisi-kuusi grammaa jäi alunperin puuttumaan.
Ylemmän sukan kärki on tehty toisesta langasta. Tuo toinen ohut valkoinen raita alkaa kakkoslangasta ja siitä loppuun. Vihreä on juuri oikeansävyistä. Kokonaisuutena Sannan lanka oli hiukan eri väristä, mutta tuo vihreä oli just täsmälleen samaa!
Nyt sain toiset käyttösukat, edelliset sukat, jotka tein itselle, lähtevätkin siskolle, koska olivat minulle vähän liian väljät.

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Hei JP!
Hienot on sukat! Ja noi sydämet on tosi kivoja.

Mitäs teille muuta kuuluu? Harmitti kovasti kun laitoit toisen blogisi salasanan taakse, olisi niin kiva lueskella teidän elämästä.

Me jatkamme täällä Saksassa, ja mukavasti menee. Ei tämä hullumpi maa ole, vaikka omat omituisuutensa kyllä ;)

Terkkuja kovasti!
Jaana

JaaPa kirjoitti...

JT!

Ei kuulu mitään oikein: koulua ja arkea.
Siksi ei mitään tarvi kirjoitellakaan enää :D

Ei sunkaan blogi tunnu kovin päivittyvän... ;)
Onko teillä tarkoitus tulla sieltä ollenkaan pois? ;) Miten teillä on vanhimman koulu alkanut sujua ja ootteko oppineet kielen, maan tapojen oppiminen onkin sitten oma juttunsa ;D ?

JaaPa kirjoitti...

Ja JT, päivän sanahan on facebook, joten joko sä olet siellä?? ;D

Piti vielä kertoa, että vuoden jälkeen voisi kai sanoa, että ollaan jotenkuten sopeuduttu takas Suomeen. Arki on vienyt mennessään.

Jaana kirjoitti...

Mun blogi? Mikä se on? Jotain syötävää? ;D Joo, ei oo päivittynyt ei.

Kyllä me täältä poiskin tullaan, ehkä tämän vuoden lopussa.
Vanhimman koulu sujuu ok. Oppii minkä kuuluukin, mutta on kovin huolimaton ja vähän häirikön vikaa (ei malta istua hiljaa, pelleilee, ei aina tottele mitä opettaja sanoo yms).
Lapset (nuorinta lukuunottamatta) osaa kieltä kadehdittavan hyvin, mä en ollenkaan, edelleenkään. Syksyn kielikurssi oli ala-arvoinen, en oppinut Mitään (ja itellähän tässä asiassa ei ole mitään osaa ;) ). Maan tavoista ei ole haisuakaan, mutta mukana mennään ;) Karnevaaliaika alkaa olla pahimmillaan, kyllä nämä ainekin juhlia osaavat!

Nii, ja enhän mä oo facebookissa, ei vanha moisiin hullutuksiin ole lähtenyt mukaan :P

JT