lauantai 17. tammikuuta 2009

Voihan Tilda, osa 2.

Yksi asia, jota mietin, on: pitääkö ne tehdä jostain tietysti "tilda-kankaasta", jotta ne ovat Tilda-juttuja? Vai riittääkö, että malli on jostain tilda-kirjasta? Miten "tilda" määritellään?

No, eilen piti kuitenkin kaapin kätköistä kaivaa kangasta. Tildan sydämiä olen ihastellut ties kuinka pitkään erinäisissä blogeissa ja siitähän se piti aloittaa, mistäs muustakaan.
Lapsi valitsi kankaat ja koot. Aika muhkurainen tuli tuosta isommasta sydämestä ;D
Pienemmän sydämen lapsi teki itse, ompeli käsin, ja täytti. Siinä vaiheessa sitten äidin piti auttaa, koska pistot olivat alun jälkeen pidentyneet ja täytteet tursusivat saumoista.. No, ei auttanut kuin viimeistellä ompeleet ulkopuolelta, pistot eivät ole kauniit, mutta lapsen mielestä se on hieno. Tuo pikkusydän oli kyllä ihana. Lapsesta se on kuulemma hyvä kirjanmerkki :D

2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Oletko löytänyt vastauksia kysymyksiisi tildafoorumilta?
Tildauksen aloittamiseen ei tarvita "oikeita" tildakankaita,vaan tildaa voi tehdä ihan omista tilkuista ja monesti eurokankaassakin on tildamaista tilkkua,raitaa,ruutua,pallo jne.yleensä siinä vaan käy niin,että tildaajat ihastuu myös näihin "oikeisiin" tildakankaisiin :))

JaaPa kirjoitti...

Jonkunlaisen vastauksen löysin :)
Kävinkin kangaskaupassa ostamassa kaikkea ihanaa ;), Sinooperista lähti myös pieni pala oikeaa tilda-kangasta mukaan, lapsen lempikuviolla.. Sinooperissakin olis siis ollut kaikenlaista ihanaa.

Eurokangas on "hankalassa" paikassa Oulussa, ei kesken koulupäivän oikein ehdi sinne ;) Mutta onneksi keskustan alueelta löytyy muita kangaskauppoja.