sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Verho

Lapsen huone on ollut ilman verhoa siitä asti, kun tähän muutimme (viime toukokuussa). Vihdoin ja viimein pääsimme pari viikkoa sitten yhteisymmärrykseen verhosta ja tänään sain sen ommeltua.
Verho on yhdessä suunniteltu ja mietitty, ihan kiva siitä tuli. Ja kivempi se ikkuna on nyt verhon kanssa, kuin ilman...


Materiaalina siis on vaaleanpunaista puuvillakangasta (lakanakangas), ja sitten erilaisia muita puuvillakankaita: vihreää pallokuvioista, samaa sinistä, tildakangasta retrokuviolla ja jotain puuvillakangasta ruskeasävyisenä tilkkukankaana. Lapsi itse suunniteli sydämien paikat, ne on kiinnitetty liimaharsolla ja sitten vielä siksakilla ommeltu reunoista. Sydämen malli on Tilda-kirjasta.
Kankaat maksoivat kaikkineen noin 16euroa, v.punaisesta kankaasta on käytetty puolet, muista kankaista pienet palaset.. Vielä pitäisi tehdä ainakin 1tyynyliina ja sitten jotain muuta. Noita sydämiin käytettyjä kankaita riittää vielä moneen projektiin, joten voisi kai sanoa, ettei verholle kovin paljon hintaa tullut?

ps. Rullaverho on asunnon entisten omistajien perua, tarkoitus on ollut ne uusia, mutta se on sitten joskus tulevaisuudessa.. Sitä paitsi lapsi on ihastunut tuohon rullaverhoon ja ilmoitti, ettei sitä vaihdeta.. Lisäksi on tarkoitus tapetoida ja maalata puunväriset listat, sitten joskus..

Ei kommentteja: