keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Tiskirätit

!
Eilen kudoin sitten toisen tiskirätin. Tällä kertaa lankana oli Novitan Bambun jämät. Kokoa lapulle tuli noin 19x9cm, toki isompikin sais olla, mutta tuokin jo ajaa asiansa. Nyt vain suunnittelen, että pitää saada bambua vielä jostain lisää, että saa lisää rättejä! On ne vaan niin käteviä. Tuota tummaa violettia on vielä vähän, joten eiköhän ainakin yks tiskirätti siitä vielä tule. Onpahan sitten vara pistää pyykkiinkin välillä ;)

Vasemman puoleinen tummempi on puuvillaa, käytöstä napattu kuvaan (kuiva kuitenkin ;D ), siinä on jopa ripustuslenkki. Oikealla on uudempi bambusta, joka pääsi testiin heti kuvauksen jälkeen. Hyvin pyyhki ja vedenimuominaisuus oli tosiaankin huomattavasti parempi kuin puuvillaisessa.
Lapsukainen kysy eilen: "mitä sä teet?" vastasin tekeväni tiskirättiä. "Aijjaa, mä aattelin että siitä tulee patalappu, mutta sitte mä huomasin, ettei se voikaan olla, se on ihan liian ohut ja reikäinen." Hehe. Niin just.

Seuraavaksi on tulossa sukkaa (kesken jo muutaman kuukauden..), lapasta (vähän isompaa vauvakokoa), myöskin kummityttöä olis tarkoitus muistaa sukilla. Siskontytön sukat+lapaset pitäis saada postiin. Sen lisäksi alkaa synttäribuumi, ja on suunnitelmissa yhtä sun toista. Saa nähdä ehdinkö toteuttaa yhtään mitään. Jos en, niin eipä se haittaa.

3 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Ja nyt olet sinäkin hurahtanut noihin luutuihin. Kiva juttu, nehän ovat varsin ekologisia. :) Itse en ole vieläkään kokeillut niiden neulomista (meillä on kyllä kaupasta ostetut 60 asteessa pestävät luutut), mutta varmaan joskus kokeilen. Kiva tuo sinun uusi tukkasi! :)

JaaPa kirjoitti...

Pitäähän sitä aina johonkin hurahtaa! Ja kai sitä vois johonkin huonompaankin ;) Saapahan nuo bambun jämät käyttöön, olen ihmetellyt, mitä niistä tekis :D

Kiitos, tykkään itsekin tästä uudesta tukasta! Kohta sitä ei ole varmaan ollenkaan, on se niin paljon viimeisen puolen vuoden aikana lyhentynyt ;)

yanmaneee kirjoitti...

longchamp handbags
jordan 12
adidas yeezy
giannis antetokounmpo shoes
yeezys
kd shoes
kobe sneakers
supreme clothing
kobe shoes
hermes birkin