perjantai 2. tammikuuta 2009

2. pari

Sukkaputki on auki.
Toinen pari vuonna 2009 on valmistunut. Koko on huimaava 20/21, lankana on oletettavasti Wool (ilman vyötettä löytynyt kerä lankalaatikosta, mutta tietääkseni minulla on vain woolia tuossa värissä...), menekki 36 grammaa, puikkojen koko 2,5mm. Ohjeeseen katsoin apua Das Geniale Sockenbuch -kirjasta. Sukat menevät lahjaksi.

Ja tähän aikaan päivästä tällä suunnalla Suomea on ihan turha yrittää ottaa järkeviä ja hyviä kuvia, joissa värit olisivat oikeat. Pakkasta on -19, kello on 10.15. Aurinko nousee 10.23 ja laskee14.21. Päivä on pidentynyt huomattavasti siitä, mitä se oli jäädessäni joululomalle 17.12.2008.
Ja hei, mä en ole edes pohjoisessa! Vain Oulun lähettyvillä :D

3 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Heippa Jaana, käyhän kurkkaamassa blogissani! :)

MariL kirjoitti...

Hih, ihana tuo alempi sukkakuva. ;) Ihan samaa sitä saa itse kukin tuskailla nyt pimeään aikaan, kun ei salaman kanssa saa mitään järkeviä kuvia aikaan. Mutta onpas se outo valoilmiökin jo taivaalla näkystellyt monena päivänä. :)

JaaPa kirjoitti...

Liina, voi kiitos!

Mari, joo, tuo oli pakko laittaa ihan sen takia, että kun kuudesta otoksesta yksi oli ylimmän kuvan kaltainen, 4 tuollaisia kuin alempi ja 1 ihan samea :D Valitse siinä sitten hyvää kuvaa blogiin...

Kyllähän päivä pitenee huimaa vauhtia ja aurinkoa alkaa hiljalleen näkyä enempi ja enempi. Odotan jo helmikuuta ja maaliskuuta ;)