torstai 1. tammikuuta 2009

Vuoden 1. pari valmiina

No niin, tämän vuoden käsityöputki on auki. Oikeasti näistä sukista on valmistunut tämän vuoden puolella vain toisen sukan terä, muut valmistuivat jo eilen.Lankana on Foritissima Socka Mexiko color mit Funktionsfaser Polycolon, mallineule on 3 oikein, 2 nurin, tiimalasikantapää ja varpaista silmukat on taas silmukoitu kiinni. Tulee niiiin paljon paremman mallinen kärki.
Puikot kokoa 2,5mm, jotka olivat vähän liian isot, mutta 2,25mm ovat kiinni toisessa työssä.. Lankaa näihin meni 58 grammaa.

Väri on todella kamala. Kerällä tuo lanka oli vielä suht siedettävä, mutta neulottuna... Yyh. Mutta käyttöön nämä tulee kuitenkin. Harvoinpa omia varpaita tulee kuitenkaan katseltua jatkuvasti ;)

Edellisiä sukkia
olen käyttänyt todella paljon 3 kuukauden aikana. Ne ovat oikeastaan päivittäin olleet käytössä, pesuja on 2-4 viikossa ja sen näköisetkinne alkavat olla, mutta silti ovat edelleen käyttökelpoiset. Tilausta uusille sukille oli ja on edelleenkin.

4 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Minusta nuo ovat ihan kivan näköiset ainakin kuvassa. :) Onnea vuoden ensimmäisen valmistuneen työn johdosta! Ja tuottoisaa loppuvuotta myös! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä, mitä tekniikkaa käytät sukkia kutoessasi? Minusta tuossa ei näytä olevan perinteistä kantalappuosaa, vaan pelkkä tuollainen vino sauma? Onko tuo joku yksinkertaisempi tapa tehdä?

JaaPa kirjoitti...

Anonyymi, se on ns. tiimalasikantapää. Niihinkin on monta tapaa, eivät nyt kai kovinkaan eroa toisistaan, jotain pientä hienosäätöä voi olla erona eri ohjeiden välillä.
Itse käytän aikalailla tätä ullan ohjetta:
http://www.ullaneule.net/0104/neuvot_tiimalasikantapaa.html

Itse tykkään tehdä tuon, koska on niin helppo :D

yanmaneee kirjoitti...

longchamp handbags
jordan 12
adidas yeezy
giannis antetokounmpo shoes
yeezys
kd shoes
kobe sneakers
supreme clothing
kobe shoes
hermes birkin