sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Hups. Lanka loppui

EDIT:
Sannalta löytyi samantyyppistä lankaa, joka kelpaa tuohon kärkeen. Joten enää ei ole ongelmaa langasta. KIITOS siis Sannalle! Pääsen jossain vaiheessa viimeistelemään nämä sukat. (Ja aloittamaan uusia ;D )


Jäi sitten puuttumaan kärki toisesta sukasta :( Ensimmäinen kavennus tehtynyt.
Tajusin sen, että lanka ei todennäköisesti tule riittämään, kun olin luonut langat toiseen sukkaan. Siinä vaiheessa vasta aloin pohtia asiaa ja ihmettelin, miten voikaan olla niin typerä, ettei ala tekemään kärjestä sukkaa, jos se on tarkoitus tehdä langanjämästä..

Olisko kellään muutamaa grammaa tätä Stepiä jossain kaapin perukoilla?
Tästä puuttuu noin 4-6grammaa. En viitsisi kokonaista kerää sen takia ostaa.
Korvaan postikulut ja tietysti langankin. Yhteydenotot sähköpostiin jaanap at gmail piste com.
Jos lankaa ei löydy tässä suht helpolla, teen kärjen jollain ihan toisella langalla. Nuo sukat on saatava valmiiksi... Edelliset sukat olivat hiukan isohkot minulle, joten lupasin ne siskolle. Olis kiva saada toisetkin käyttösukat..

4 kommenttia:

-sanna- kirjoitti...

En ole ihan varma onko samaa väriä (minun kerässäni on tuota vihreää, vaalean ruskean eri sävyjä ja punaisia pilkkuja), mutta jos on kyse samasta langasta niin nyttyrä löytyy. Laita vaikka sähköpostia, osoitteen löydät sieltä yahoo-ryhmän yhteystiedoista.

sukkaputki kirjoitti...

oletko saanut tuota lankaa jo?

JaaPa kirjoitti...

Tanja, sain Sannalta lähes samaa lankaa, siinä on tuota yhtä samaa vihreää ja käytän sitä siihen kärkikavennukseen. En ole vain vielä ehtinyt tehdä.

Kiitos Sannalle!

sukkaputki kirjoitti...

No hyvä että sait. Minulta kans olis löytynyt jämäkerä tuota steppiä.