keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Valamista olis

Kaikenlaista, mutta en ole vieläkään oman läppärin (ja kameran kaapelin) läheisyydessä, joten kuvia joudutte odottelemaan.

Valmiiksi olen saanut 24.12. klo 23.45 (aattona siis jopa, vaikkeivat saajalleen ehtineet), miesten sukat kokoa 46 Lidlin sukkalangasta. Ihan perussukat magic loopilla.

25.12. lapselle lyhytvartiset lapaset samaisesta langasta samalla tekniikalla, aloitettu kärjestä.

25.12.-29.12. välillä lapaset ihanaisesta alpaca soxista (minulla on väri 1885 joka löytyy täältä Fall 2008, color card 1) ja helmistä. Langan ja helmet sain #neulonnan jouluvaihdosta. Ohje löytyi Ullasta.

Nyt olen aloittanut sukkia ohjeella, jonka sain ravelryn jouluvaihdosta. Kyseessä on Crooked Cable Socks (pdf) Sock bugilta. ja lankana joskus vuosia sitten Saksasta ostamani sukkalanka. Puikot aina vaan 2,5mm addin 100cm pyöröt. Tosin teen magic loopilla ja yhdellä pyöröllä, vaikka ohje sanookin jotain muuta.. Katsotaan mitä tulee.

Mutta nyt taas tekemään sitä mitä pitääkin, eli siivoamaan ja neulomaan sukkaa... Yritän palailla tämän vuoden aikana vielä kuvien kanssa asiaan, kenties illalla/huomenna, jos olen oikein reipas...

Ei kommentteja: