perjantai 4. joulukuuta 2009

Niitä valmistuneita

Vihdoinkin sain sen verran aikaiseksi, että siirsin kuvat puhelimesta tietokoneelle. Nyt siis vihdoinkin jotain valmista.

Tein siis Tuulialta saamastani (arvontapalkinto) ihkulangasta Baktuksen (ravelry).
On kovassa käytössä jo :) Puikot oli addit, muistaakseni 3,5mm..


Lisäksi olen tehnyt miehelle sukat joululahjaksi. Elämäni ensimmäiset magic loop -sukat. Ja nyt on tulossa toiset itselle ;) Lankana on Lidlin sukkalanka ja puikot 2,5mm addit.

Ja nyt en jostain syystä saa kuvia muunnettua sopivamman kokoiseksi, liekö vika bloggerissa vai käyttäjässä.. Niistä näkyy vain puolet :P
Mutta ravelryssa myös kuvat, tunnukseni on JaaPa sielläkin.

Mutta nyt puikoilla on siis Jaywalkerit itselle magic loopilla, Klabauter KAL:n huivista eka vihje (niitä on jos viis ilmestynyt..) ja jotain muuta.. Mm. yksi pariton jaywalker olisi kärjen silmukointia vaille valmis, mutta on vähän pienehkö mulle, joten menee varmaankin purkuun. Lisäksi lapsi tarvitsisi uuden kaulurin, mulla olis tarvetta pipolle, lupasin kutoa joululahjapakettiin miesten sukat kokoa 46... Ja onhan tässä vielä kouluakin jäljellä ennen joulua (mm. pari tenttiä) ja töitä. Mutta jossain välissä varmasti.. Nyt lähden tekemään seminaariin niitä omia sukkiani. Ne valmistuvat lähipäivinä, jos kelit suosivat ;)

Ei kommentteja: