torstai 31. joulukuuta 2009

Vuoden viimeisiä

Ja nyt niitä kuvia. Ja tekstiä. Yrittäkää jaksaa.

Aattoillan fiiliksiä voisi kuvata tällä kuvalla, kuin myös koko joulua edeltävää viikkoa: töitä kahdeksan päivää, aatonaattoiltana vielä iltavuoro. Sitten suuntasimme joulunviettoon maalle (hehe, aivan kuin emme itse asuisi maalaiskunnassa ;) ) ja sitten kaksi vapaata, aatto meni valmistellessa ruokia jne.. Toisaalta tämä kuva kertoo sen, että uuden kameran käyttöä pitää edelleenkin harjoitella...

Aattoiltana lahjojen jakovaiheessa viimeinen joululahja näytti tältä:
Ei ehtineet lahjansaajan mukaan, mutta klo 23.45 aattoiltana tilanne oli tämä:

Sain siis kahdesta vaihdosta paketit, toinen oli #neulonnan vaihto, josta tuli tälläinen paketti:
Kaikkea ihanaa :) Herkullisia lakuja ja leivontasuklaata, heijastin todellakin tarpeeseen ja kaksi pakettia säästettäväksi aatoksi. Lisäksi sain sähköpostiini jo ennen joulua ohjeen Kristeliin ihaniin Fall Fantasy Sockseihin (ravelry-linkki). Ja paketistahan paljastui aivan ihanaa Alpaca Soxia. Alpakkaa en ollutkaan koskaan ennen neulonut. Ja lisäksi langan väreihin sopivia helmiä (ja myös neula, jolla ne on helppo pujottaa lankaan). Päätin heti, että tästä langasta tulee lapaset, koska olin haaveillut oransseista lapasista. Ja tälläiseltä näytti sitten joulun jälkeen:
Ja täytyy sanoa, että lapanen istuu käteen todella hyvin :)) Ohje on Ullasta Helmilapaset. Tosin, tein nämäkin magic loopilla, koska se vaan on niin kätevä. Ihanat lapaset. Kiitos Marja aivan ihanasta vaihtopaketista!!


Toinen paketti tuli sitten suomalaisten ravelryvaihdosta.

Ja sieltä paljastuikin kaikkea ihanaa! Jälkitoimituksenahan tuli vielä yksi pieni paketti :)
Jälkitoimituksessa olivat nuo kaipaamani 2,25mm pyöröt! Jee! En ole vielä ehtinyt testata, mutta joku päivä tässä :)
Palmikkopuikkoja joka koossa ja ihanat villasukat, jotka olivat just sopivat!
Ja tiskirättejä, joita olen myös kaipaillut lisää. Lisäksi paketissa oli ohje sukkiin (linkki edellisessä postauksessa), Crooked Cable Socks ja revontuli-huiviin, johon sain myös langat. Ja nyt siis puikoilla on ohjeen sukat. Revontuli-huivi olisi päässyt puikoille, mutta en löydä tarpeeksi paksuja ja pitkiä pyöröjä.. Eli tarvikkeen hankintaa edessä jälleen kerran.

Helmilapasten ja valmistuneiden sukkien välissä tekaisin pienen välityön joulupäivänä, lapselle lapaset langanjämistä. Ensimmäiset lapaset, jotka olen tehnyt magic loopilla ja aloittanut kärjestä.
Yllättävän hyvin onnistuivat. Ranneosaa pitänee ehkä joskus jatkaa..
Lankana siis Lidlin sukkalanka, 2,5mm addin pyöröt. Silmukoita sopivasti. Peukalokiila, tai jokin sen tapainen..

No niin, siinäpä ne nyt. Tämän vuoden viimeiset valmistuneet!

Ensi vuonna jälleen.

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Hienoja neuleita! :) Jatkahan samaan malliin tulevanakin vuonna!