tiistai 29. heinäkuuta 2014

Köh, köh, onpa täällä pölyistä

En minä tätä blogia ole unohtanut, mutta lienevätköhän lukijat jo unohtaneet?
Tuntuu, että blogielämä on aikansa elänyttä ja en vaan enää osaa kirjoittaa tänne mitään. Eikä tunnu edes tarpeelliseltä julkaista käsitöitä täällä, vaikka on niitä jokunen tässä alkuvuoden aikana valmistunut... Toisaalta olis kiva blogata. Muistan edelleenkin sen yhteisöllisyyden tunteen, kuinka kiva oli lukea tuttuja blogeja ja saada tutuilta blogisteilta kommentteja. Nykyään ei tule luettua eikä kirjoitettua. Ja jos vähän luenkin Feedlyn kautta, niin kommentoimaan ei ainakaan tule lähdettyä.

Olen miettinyt, pitäiskö tämän blogin antaa hautautua unholaan ihan kaikessa rauhassa vai pitäisikö tätä yrittää vielä elvytellä ja blogailla ainakin kerran vuodessa. Tai jopa kahdesti. Blogitauko venyy näemmä koko ajan pidemmäksi ja pidemmäksi...

Koska kaikki kuvat ovat ulkoisella kovalevyllä ja en jaksa nyt sitä kytkeä koneeseen (kauhea homma, uskokaa tai älkää, yks usb tuikata koloonsa!), niin nyt sitten tämmöinen kuvaton pohdintablogaus. Jospa saisin laitettua niitä alkuvuoden käsitöitäkin tänne jossain vaiheessa....


6 kommenttia:

san kirjoitti...

Minä ainakin seuraan edelleen! Omassa blogissa oli pari tosi hiljaista vuotta, mutta jostain syystä innostus on alkanut palailla ja tässä kuussa on enemmän blogauksia kuin yhdessäkään kuussa puoleentoista vuoteen.

JaaPa kirjoitti...

Ihanaa, että joku lukee vielä tätä!

Toisaalta, onhan se ihan elämääkin, että kiinnostus asioihin vaihtelee. Välistä innostuu ja välistä ei. Eli siis blogailun vois hyvinkin taas aloittaa :)

Ja nyt onkin pakko mennä blogiasi lukemaan, kun feedlyssa on niiiin paljon lukemattomia, ettei sieltä mitään löydä kuin sattumalta.

Lotta kirjoitti...

Täälläkin seuraillaan :)

Näppi kirjoitti...

Juu juu seurataan seurataan. Oma blogi ollu kans sellasta on off-meininkiä pitkään, silti jostain se into taas nostaa päätään. Kirjoita jos siltä tuntuu, ei paineita asiasta. :)

iso gnu kirjoitti...

No, täällä ollaan kuulolla. Minusta on kiva kun bloggailet vaikka harvakseltaan! Odotellaan vaan postauksia, kun ehdit tai inspiraatio iskee.

Nurkkalintu kirjoitti...

Vuodet vierivät vauhdilla. Sinunkin tyttösi on jo iso koululainen. Mille luokalle tänä syksynä? Toivotan hyvää uutta lukuvuotta!