tiistai 31. joulukuuta 2013

No hups!!

Huijui. Edellinen bloggaus elokuussa.. En myönnä mitään! Paitsi neuloneeni. Ja päätin saada esiteltyäkin ne vielä tänä vuonna.

Niin siis olen neulonut tuon violetin villatakin. Ei kauhean hyvää kuvaa ole saatavilla.. Lankana on aivan ihana Coastin Holst garn.

Ne kaikkien neulomat pöllöt. Eli Horatio + Orenit. Lankana Ilun Handun lankaa.


Ja kun alkuun pääsin, niin toisetkin pöllöt. Kaksinkertaisesta Fabelista nämä,


Mä sain uuden kummipojan loppuvuodesta. Handun bambusukkalangasta Aviatrix. Aivan mahtava ohje neuloa. Näitä voisin tehdä vaikka kuinka.


Kummipojalle Vedosta villatakki.


Ja vedosta villasukat.


Ja Aviatrix.


Ja vielä yhdet pöllölapaset. Kaksinkertaista Fabelia.


Anoppi pyysi neulomaan sukuun syntyneelle poikavauvalle myssyn, "jos ehdit, kun sanoit, että niitä on kiva tehdä". Tein sit sukat ja lapasetkin.


Ja siskolle Revontuli-huivi. Lanka ostettu kesällä Tallinnasta. Tän piti olla vuoden viimeinen, mutta eipäs ollutkaan. Tein vielä yhden Aviatrixin.
Ja näiden lisäksi olen tehnyt 2 muut vauvan lapaset, yhdet toiset vauvan villasukat ja yhdet sisälapaset itselle Alpacasta. Niistä on kuvia vain Ravelryssa. En jaksa nyt vain kikkailla niitä näkyviin.

Koko vuoden saldo neuleissa on 41 valmista työtä. Kesken jää vauvan villasukat. Ihanaa, kun sukuun ja kavereille syntyy vauvoja, saa tehdä vauvanneuleita <3 p="">

Mutta nyt siis Oikein ihanaa ja upeaa vuotta 2014!! Yritän bloggailla aina joskus..