maanantai 5. marraskuuta 2012

Revontulihuivi sateenkaaren väreissä

Kävin kaverin kanssa Oulun käsityömessuilla. Kaveri jo viime vuoden messuilla kyseli, tekisinkö hänelle Revontuli-huivin. Silloin en siihen lupautunut, mutta tämä  pitkä sairasloma on kai pehmittänyt aivot ja nyt lupasin. Tosin aikataulu oli sellainen "tee kun ehdit, ei ole kiirettä."

No, samana iltanahan se lanka piti keriä ja pistää alulle. Alku sujuikin ihan rattoisasti, mutta nyt ovat sormet kipuilleet välillä niin, ettei ole montaa silmukkaa voinut tehdä putkeen. Välillä mennyt päiviäkin, ettei ole kyennyt.

Eilen sitten päätin, että nyt teen sen valmiiksi, puuttui enää pari hassua kierrosta. Illalla sitten likoon ja yöksi pingottumaan. Tosin mulla oli pingotuksessa innokas apuri, joka olisi halunnut myös nukkua yön huivin päällä...


Tiukkojen keskustelujen jälkeen apuri ymmärsi, että huivi ei ole hänelle ihanista väreistä huolimatta. Huivi vietti yön siis suljettujen ovien takana pingotettuna vieraspatjaan.Juu, tää on ihan 3:n istuttava sohva ja yläreuna menee koko tuon sohvan selkänojan pituudelta.. Ei ole ihan pieni ;)

Toivottavasti kaverikin pitää huivista. Kuvan on saanut ja huomenna huivi päätyy omistajalleen.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Todella kaunis huivi ja suloinen kuvausassistentti. :)

Altocumulus kirjoitti...

Kaunis huivi ja tuohon on taatusti ihana käärityä, tuo sateenkaariväri sopii erityishienosti Revontuleen.

KatriA kirjoitti...

Mulle kyllä kelpais!!!

JaaPa kirjoitti...

Tuo väri sopii tosi hyvin tähän malliin. En voi ottaa värin valinnasta kunniaa, koska kaveri ihan itse valitsi ja maksoi langan :D

Ja joo, voisin pitää tuon itsekin ;) Harmi ettei se onnistu.