keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Meille muutti uusi perheenjäsen, Kerttuli

Kerttuli on pitkään ja hartaasti odotettu uusi perheenjäsenemme. Odotus kesti päivää vaille kaksi kuukautta, mutta haaveilu on kestänyt jo vuosia. Mutta niinhän sitä sanotaan, että odotus palkitaan uusien perheenjäsenten kohdalla ja niin tässäkin kävi.

Kerttuli sai nimensä samana päivänä kun saapui. Sitäkin harkittiin pitkään ja hartaasti, mutta lopulta hän sitten halusi olla Kerttuli, joten se sallittakoon.


Kerttuli saapui maanantaiaamuna eteiseemme kivan postipojan tuomana. Aslakki olisi halunnut kiittää postipoikaa oikein urakalla ja tehdä muutenkin lähempää tuttavaa, mutta postipoika tiputti vain Kerttulin.

Ja tässä syy, miksi Kerttuli on Kerttuli. Viralliselta nimeltään siis toki Ladybug, mutta eihän se nyt suomalaiseen suuhun istu.

Laaduntarkastaja työssään. Tosin laaduntarkastaja ehti maistaakin Kerttulia, raasu pieni joutui heti hirviön hampaisiin sananmukaisesti. Polkimet piti kiinnittääitse, niin siinä välissä, kun ohjeita tavailin, esitti Aslakki vastaväitteen ja yritti häätää uuden perheenjäsenen. Ei onnistunut. Onneksi napakka "EIIIII!!!" tehosi ja sen jälkeen ei ole testailtu.


Ja onhan sitä pitänyt toki testaillakin. Säie on tuota... Mielenkiintoista. Välillä on kierrettä kolmeen kehruuseen ja välillä ei ollenkaan. Mä kyl väitän, että värttinä on paljon helpompi.. Mutta rukki on taas paljon nopeampi!

Että näissä tunnelmissa ja harjoitukset jatkuvat.