tiistai 4. lokakuuta 2011

Vauhtia on ja tuloksia syntyy!

Nyt on kauhea neulemojo päällänsä. Ihan uskomatonta. Valmistuneita on valmistunut ennätystahtia ja uusia on puikoilla tulossa koko ajan. Näiden nyt kuvattujen lisäksi olen tehnyt kaksi paria sukkia, joista ei ole valitettavasti kuvia, kun suuntasivat niin vauhdilla eteenpäin!
Ja minähän kävin Utajärvellä neulomassa Portti 2011 -tapahtumassa. Oli muuten ihan mahtavan huippu viikonloppu. Tapasin vanhoja ja uusia tuttavuuksia, ihastelin lankoja ja malleja ja juttelin ja söin hyvin. Ruoka oli siis niin hyvää, ettei tottakaan. Minä toivon todella, että Portista tulee perinne ja viimeistään ensi syksynä otetaan uusiksi. Merilän kartano toimi mielestäni loistavasti tässä tarkoituksessa, majoitustilat olivat kivat ja mikä parasta, paikka sijaitsee todellakin inhimillisen matkan päässä kotoa. Lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan oli todella hyvän pituinen ajanjakso neuloa ja höpötellä. Vedin myös elämäni ensimmäisen pajan, yritin opettaa ihmisiä neulomaan 2 sukkaa kerrallaan magic loopilla. Osa innostui, osa ei, mikä on täysin normaalia. Ihana oli kuulla, kun sunnuntaina osa pajalaisista tuli kertomaan, kuinka oivalsivat hommat ja olivat heti laittaneet puikoille sukkia. Lisäksi opetin pajan ulkopuolella ainakin yhdelle miten sukat aloitetaan kärjestä kaksi kerrallaan sekä miten itse luon silmukat kärjestä aloitettaviin sukkiin. Olikohan vielä muuta? Aivan huippua, että ihmiset tulevat kysymään ja iloitsevat neuvoista.

Järjestäjille ihan jätti-iso kiitos vielä täältä!

Mutta niin, ne neulomukset!

 
Nämä siis äidille, Whitbyt Nancy Bushin ohjeella kirjasta Knitting on the road. Tässä siskoni jalassa. Lankana 7 veljestä.

Lapaset lapselle 7 veljeksestä.


Ja lapselle sukat, Cascaden Heritage, kantapää Wendy D. Johnsonin Gusset Heel. Suosittelen kokeilemaan! Ja lankahan on ihanaa. Kuvat ie nyt ole kamalan onnistuneita.. Kärjestä aloitettu.

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Ihanan värisiä neulomuksia! :)