sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Sukat


Aloitin joskus toukokuun puolivälissä jostain vaihdosta saamastani saksalaisesta sukkalangasta paljon blogimaailmassakin puhutut Show-off stranded socksit (ravelry). Kantapäähän näissä sitä keskustelua aiheutti. Sukat ovat venyneet ja vanuneet keskeneräisinä, koska en ole oikein tiennyt, haluanko tehdä niitä. No, nyt tsemppasin ne valmiiksi, että mies saa syntymäpäivälahjan.

No, siinä ne nyt ovat. Jälkimmäinen kuva sukasta miehen jalassa ja se kantapää. Tuossahan tulee lisäykset siinä kantalapun kohdalla ja sitten pohjassa kavennetaan pois. En minä oikeen tiiä. Mun jalkaan sukka ei tietysti istunut mitenkään, koska oli liian iso. Muutenkin tuo kantapää ei oikein vakuuttanut minua. Kyllä se jalassa näytti olevan ihan ok. Vois kait tuon vielä joskus kokeilla omiinkin sukkiin.

3 kommenttia:

Judiuni kirjoitti...

No eipä tässä lanka ja ohje kohdanneet kovin kauniisti. :( Ehkä kuvio ei oikein toimi selvää raitaa muodostavissa langoissa. Mä tykkään tuosta mallista ja kantapäästä. Olen harkinnut neuloa tuon mallin uudestaan jollain toisella pintakuviolla. Neulomani sukat mneivät lahjaksi, joten en tarkemmin tiedä istuvuudesta, mutta kokeillessani sukkia ne istuivat kyllä nätisti.

Minua jäi vähän harmittamaan, etten tullut jutelleeksi kanssasi Portissa. Asia täytyy joskus korjata.

yanmaneee kirjoitti...

kyrie 6 shoes
off white jordan 1
golden goose
jordans
goyard
cheap jordans
longchamp bags
yeezy shoes
stone island
balenciaga sneakers

thane kirjoitti...

a2t33v1h67 h4j96t9q61 r5h02x7w04 w7m08h6n62 u7s26v1y51 w1o89s7k27