torstai 22. heinäkuuta 2010

Hattu ja lisää kankaita

Kokeilin sitten hatun ompelua pitkästä aikaa.
Tarkoitus oli tehdä jonkun kokoinen hattu edellisen postauksen mekolle kaveriksi. Meinasin jo, että ei tule hattua ei, mutta tuli sittenkin.

Ei se nyt mestariteos ole, mutta hatuksi tunnistaa. Mekolle on löytynyt kenties uusi omistaja (varaus olemassa) ja hatun saa hän, jos haluaa, mekolle kaveriksi. Ei mulla ole tälle muutakaan käyttöä. Seuraavaan hattuun silitän tukikankaat kaikkiin kappaleisiin..

Eilen kävin lapsen kanssa Oulussa vapaapäivän kunniaksi. Leffan lisäksi eksyttiin kangaskauppaan. Siellä iski valinnan vaikeus.. Kankaat on kuvattu pesun jälkeen ja ovat odottamassa silitystä, joten siksi ovat ryppyisiä.
.
Perhoskankaasta tulee jotain lapsen huoneeseen, punaisesta kankaasta tulee pöytäliina keittiöön. Jostain syystä ihastuin tuohon punaiseen kankaaseen ja olisin voinut ostaa sitä jopa verhojen verran, mutta sitä ei tainnut olla? Ja jostain syystä epäilin, ettei kangas ole miehen makuun ja verhot siitä voivat olla liikaa ;)

Ja sitten lapsen valitsema kangas, ihan pakalta. Tulossa hame tai parikin. Lisäksi peruspuuvillaa valkoisena ja vaaleanpunaisena.

Ja sitten alempana lapsen valitsema kangas. Haluaa kuulemma itselle kassin siitä "tai hameen tai jotain". Päällimmäinen kangas myös miellyttää minua ja siitä on tulossa todennäköisesti uusi laukku minulle. Lapsikin kyllä kankaasta tykkää..
Lisäksi sinne jäi upeita paloja upean vihreitä kankaita, mutta oli pakko jo lopettaa shoppailu, että jää rahaa vielä elokuvalippuihin ;)

Paikkana siis Kansankadulla oleva Löytö-Pala. Palvelu oli taas iloista ja mukavaa. Sai katsella rauhassa, mutta apua sai tarvittaessa. Palalaatikoiden paloista sai sen kokoisia palasia, kun oli tarvetta.. Kiitos sinne siis :)

5 kommenttia:

Nina kirjoitti...

No siinä on kangasta vähäks aikaa. :)

kaisa kirjoitti...

Ihania, varsinkin tuo perhoskangas. Löytö-Palasta saa kyllä hyviä kankaita.

JaaPa kirjoitti...

Niinhän sitä luulis ;) Mutta yksi kangas on jo ommeltu ja on käytössä!
Pöytäliinan ehdin tehdä jo nyt :D

Tuo perhoskangas on kyllä nättiä. Aloin jo miettiä, että olisko sittenkin pitänyt ostaa se isompi palanen ;) Mutta kyllä tosta pienemmästäkin riittää vaikka ja mihin..

Marika kirjoitti...

Löytö-Pala on myös minun lempparikangaskauppa Oulussa. Hinta-laatu suhde on kohdallaan.
Ihania kankaita, varsinkin tuo toiseksi alimmainen

raybanoutlet001 kirjoitti...

ugg outlet
ed hardy uk
ugg boots
ugg boots
michael kors uk
coach outlet
pandora outlet
jordan shoes
michael kors bags
nike huarache