torstai 8. heinäkuuta 2010

Ei voi lopettaa...

Pakko oli vielä saada ommella lapsen harjoitusten aikana vähäsen ;)
Tuloksena muodikkaasti epäsymmetrinen pussukka. Kursivoitu teksti lainattu toisaalta, kun itse kuvailin muotopuoleksi :D


Vuori on ja vetoketju on. Ilman mallia tehty, elämäni ensimmäinen tälläinen. Näillä perustein olen todella tyytyväinen. Seuraavan teen sitten huolellisemmin ;)

Etsystä tilatuista kankaista kaikki hello kittyt on käytetty viimeistä soiroa myöten. Yli ei jäänyt yhtään. Olen tästä kankaasta tehnyt siis tyynyn päällisen (ei kuvaa) ja tämän pussukan, niistä kahdesta muusta tuli se hame. Sitten on vielä se kissakangas odottamassa aikaa parempaa, eli seuraavia vapaapäiviä. Täytyy sanoa, että kyllä 18eurolla olisi saanut kaupasta tyynynpäällistä, pussukkaa ja hametta.Tosin olenhan ostanut tähän vetoketjun ja vuorikangas on valkoista puuvillaa varastokankaista. Vetoketjukin maksoi jonkin verran. Hameeseen piti käyttää kuminauhaa ;) Silti koen, että on tässä saanut toteuttaa itseään ja samalla säästänyt.

Nyt vaan loppui tukikangas, en saa loppuja pussukoita ommeltua. On edellisen postauksen mekkokangasta vähäsen, siitä ajattelin pussukan. Ja sitten meinasin ommella jonkunlaisen lakin lapsukaiselle... Mutta aikaa, aikaa!

3 kommenttia:

Elina Johanna kirjoitti...

hieno pussukka

JaaPa kirjoitti...

No, sullehan sen tein, joten toivottavasti kelpaa :)

Elina Johanna kirjoitti...

no kelpaa ei se musta oo epä tasanen heh heh:-D