keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Hattu

Teki mieli tehdä jotain pientä. Ja lapsi tarvitsi kesäistä hattua. Vielä tänä kesänä menee tälläinen äidin tekemä pitsinen, kunhan väri ei ole vaaleanpunainen. Ohje on Rose of Sharon. Lankana on jokin retriitistä mukaan tarttunut puuvilla. Lahjoitin jo langan lapselle, mutta pyysin takaisin, kun keksin idean tähän lakkiin. On ollut käytössä ja kuulemma on kiva.

Ja sitten puikoilla on jotain vaaleanpunaista :) Joskus myöhemmin paljastuu mitä ja kenelle. Lankana on Dropsin Muskat. Uusi tuttavuus minulle, mutta tykkään jo nyt!
Ouluun on avattu uusi lankakauppa Lumoava Lanka. Kävin tutustumassa ja voin suositella! Saatavilla kaikkia niitä ihanuuksia, mitä yleensä pitää tilata hiplaamatta netistä, esim. Dropsia ja montaa muuta merkkiä. Nyt niitä on mahdollisuus päästä tunnustelemaan ihan paikan päälle. Lumoava Lanka sijaitsee Kantiksen talossa Rintamäkeä vastapäätä.

5 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Kiva hattu. Pitääkin ottaa talteen tuo malli.

JaaPa kirjoitti...

Tykkäsin kyllä tehdä tuota mallia. Mallikerta oli helppo ja sen oppi ulkoa nopeasti. Muutenkin nopeatekoinen.

kaisa kirjoitti...

Mä oon neulonut siitä Dropsin Safranista, joka on Muskatia ohuempi, ja tykkään kovasti. Kummitytölle neuloin takin, ja sitä on pidetty ja pesty eikä ole kyllä mennyt miksikään.

MariL kirjoitti...

Ihana hattu!

Marika kirjoitti...

Nätti hattu!