torstai 4. helmikuuta 2010

4.2.2010

Meidän pieni-iso neitimme täytti tänään kokonaiset 8 vuotta!
Mihin tämä aika katoaa??

Tältä näytti 5.2.2002, kun neiti oli vuorokauden ikäinen.

Sankari on sairastanut, lääkäri totesi tänään laryngiitin. Ensimmäisen kerran elämässään laps teki tuttavuutta spiiran kanssa. Lisäksi sai kortisonia. Jospa se tästä ja äänikin löytyisi ennen lauantain juhlia..

Lapsi sai lahjaksi muun muassa uudet villasukat. Koko on hiukan eri tätä nykyä....Lankana on tilaamani Tausendschön Menu in Rot.
Hiukan tuli teräosasta liian pitkä, mutta yllättävän vähän.. Varpaista aloitetut, jälleen ranskalainen kantapää. Ihana tehdä ja nätti.
Tein itselle joskus syksyllä 2006 Tovesta huovutetut lapaset. Nyt niille kävi näin :( Alla on mustat kirjoneulelapaset.. Siksi näkyy mustaa tuon punaisen läpi.

Ja syksyllä neulomissani Jaywalkereissa on näin kamalasti nöyhtää. Opal on aktiivikäytössä osoittautunut aika huonoksi valinnaksi. Nätti muuten ja kiva kutoa, mutta...


Ja sitten jotain mukavaakin. Tilasin itselleni Lankakamarista uusia puikkoja.

6 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Onnea päivänsankarille! :)

Vastauksena blogissani esittämääsi kysymykseen, että kyllä ne kaksinkertaisesta Nallesta tehdyt sukat ovat paksut ja lämpimät, tosin en ole vielä kokeillut käytössä, vaikka olen kahdetkin tuollaiset paksut sukat nyt neulonut. Jospa sieltä vielä tulisi ne hurjat pakkaskelit, niin saisi testata. ;)

kaisa kirjoitti...

Onnea tyttärelle!

JaaPa kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista :)

Nurkkalintu kirjoitti...

Onnea 8-vuotiaalle! :-)
Ja pikaista paranemista!

JaaPa kirjoitti...

Nurkkalintu, kiitos! Ja superkiitos myös postista!! Ihana yllätys oli, miten muistitkin!

Nurkkalintu kirjoitti...

Hyvä, että posti löysi perille :)

Ihana kakkukuva synttäripostauksessa!