keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Olen rakastunut... sukkiini


Mulla on uudet villasukat. Ne on ihanat. Olen rakastunut niihin.
Lankana on Foritissima Socka Mexiko color mit Funktionsfaser Polycolon. Väri on numero 1377, joka on mun mielestä tosi nätti.. Tästä pitää saada toisetkin sukat! Lankaa on vaan enää 23grammaa..
Lankaa meni sukkiin 74grammaa ja puikot olivat kokoa 2,25, metalliset, USA:sta. Kiitos Tuulian, joka ne joskus kauan sitten aikaa jo postitti, paketissa oli useammatkin välikoon sukkapuikot. Ovat ihanat nekin.


Ohje on kirjasta Das geniale Sockenbuch, kantapää on tiimalasi, joka oli ohjeessakin. Kärkikavennus on melkein kirjan mukaan, paitsi että päätin silmukoida kärjen umpeen ja siitä tulikin tosi kiva ja istuva ratkaisu. Aion käyttää sitä jatkossakin.

Syksy ja talvi voivat tulla, olen valmis ;)

Sukkien mallineule oli todella helppo, mun mielestä tätä samaa mallineuletta on käytetty jossain huivissakin?
Tässä ei ole langankiertoja, vaan lisättiin sieltä "välistä" aina niitä silmukoita, ja sitten kavennuksia.Kuvien asettelu tekstin sekaan on taas persoonallista, mutta jospa tästä saisi jotain selkoa. Lisäksi omia jalkoja oli todella haastavaa kuvata, oikeastaan yhtä haastavaa kuin omaa päätäkin..Olen rakastunut myös hiuksiini, tai siis niihin, mitä niistä jäi jäljelle...


Ei kommentteja: