keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Hui hai hellettä!

Pitkästä aikaa avasin bloggerin ja päätin blogata. On nimittäin käsitöitä valmistunut tasaisella tahdilla, mutta en hän minä niitä tänn blogiin asti ole saanut!

En tiedä edes, onko kaikista kuva olemassa muuta kuin ravelryssä, mutta jos edes muutamista..


Tässä on Featherweight Cardigan, Hannah Fettig. Löytyy Ravelrystä. Aivan ihana ohje! Teen vielä joku päivä itsellekin, koska tämä meni anopille 60v lahjaksi. Lankana on Holst Garnin Coast, joka oli kiva neuloa ja pesun jälkeen sen tuntu muuttui aina vain ihanammaksi.
Tämä siis valmistui jo joskus huhtikuun alussa.

Sitten neuloin neuletakin lapselle, malli on Neumi, ei vielä julkaistu. Kuviakaan siitä ei ole.
Sitä neuloessa osallistuin Savon Kierot Puikot -retriittiin. Oli aivan huippuhauska viikonloppu mahtavien ihmisten parissa! Entuudestaan olin tavannut vain yhden, kaikki muut olivat reaalielämässä outoja, mutta nettielämässä toki tuttuja. Aivan ihania ihmisiä. Antoi kyllä voimia ja virkisti muuten raskaan kevään jälkeen.

Sittemmin puikoille hyppäs Nuvem, joka ei siis ole vielä valmis.

Ja sitten bongasin Tour de Sockin ja tietysti meiltä Suomesta rynnättiin mukaan sankoin joukoin. Ensimmäisen etapin ohje julkaistiin viime lauantaina. Minun sukista tuli tälläiset:
Joo, kuva on surkea. Menkää ravelryyn katsomaan parempia kuvia. Lankana on Handun perussukkalankaa ja siinä on myös helmiä varressa, mutta ei ne näy tässä kuvassa...Mut täällä siis neulotaan se, mitä reumakivuilta voidaan. Ja muulta elämältä ehditään.

Ei kommentteja: