perjantai 5. lokakuuta 2012

Köh, köh...

Hiukan on niinkuin pölyistä tässä blogissa!
Se edellisen kirjoituksen kaverikin on kasvanut jo isoksi pojaksi.

Ja huhtikuussa aloitetut sukat ovat vihdoin valmiit!

Malli on Mei ja lankana on kimallusta Handulta. Sekä lankaa että ohje löytyvät siis Handun kaupasta. Kantapäässä vähän oikaisin ja tein "tavallisesti", kun ohje ei ollut just silloin käsillä. Mutta kyllä näitä kannatti se melkeen puoli vuotta vääntää, ovat sen verran ihanat.

Ja syykin on sille, miksi tahti on niin hidas. Reuma on aktivoitunut monen rauhallisen vuoden jälkeen tuossa keväällä. Lääkityksestä huolimatta suunta on ollut vaan alaspäin ja paljon mitään en ole saanut tehtyä. Välistä on mennyt paremmin, välistä paljon huonommin. Nyt on sairausloma loppumassa ja onneksi vointikin ihan ok. Jospa sitä taas pääsisi töihin, ikävä on jo kova!

2 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Harmi että olet sairastellut! Reuma on ikävä "tauti", minullakin se diagnosoitiin vajaa 2v sitten, paljon pidempään sairastin, mutten sitä tajunnut.
Toivottavasti pääset taas töihin.

Hyvän näköiset sukat! Niin, ja koiruli on kyllä söpö. ;oD

JaaPa kirjoitti...

Taudistahan tuo reumalääkärikin aina puhuu :)

Minä olen sairastanut oletettavasti murrosiästä asti, diagnoosin sain vajaa 7 vuotta sitten (2006 alkuvuodesta), kun syksyllä 2005 menin tosi huonoon kuntoon, joka tosin alkoi jo kesällä 2004. Nyt on ollut monia hyviä vuosia ennen tätä "takapakkia".

Eli joo, sairastamisvuosia alkaa olla kohta 20 vuotta, jos ne teini-iän kaikki niveloireeet olivat sitä, muuten semmoisen 10 vuotta. Pitkään meni ja toisaalta on helpotus, että on dg, voi hoitaa. Harmi vaan, ettei nyt ole mikään lääke tuntunut tehoavan.

Ja sukat ovat kivat! Ja koira on ihan tosi söpö. Sen kuvia tuutte ihan taatusti näkeen useinkin.