lauantai 12. maaliskuuta 2011

Aurinkoa, lomaa ja valmiita neuleita

Vaikka opiskelutahti onkin kiivas, on täällä ehditty vähän lomailla ja nauttia auringostakin.
On käyty mökillä, jossa ei päässyt pihaan asti autolla..

Ei saa kuvata! Piiloutumista siis ;)


Takapihalla kävi utelias vieras. Kävi ihan kurkkimassa ikkunasta sisään, vaikka koputeltiin ikkunaan jne. Ei pelännyt yhtään.


Ja sen lisäksi on ehditty neuloakin. Tosin näistä tämä ensimmäisenä esiteltävä, eli Alina-huivi, on ollut kesken jo kohta puoli vuotta.. Aloitus on ollut nimittäin lokakuun lopulla. Minulla meni hermo, kun en saanut reunuksen silmukoita täsmäämään. Nyt päätin sitten vaan tehdä ajattelematta sen enempää ja valmiiksi tuli. Muutama pikkumoka, mutta näääh. Jos ne jotakuta vaivaa, niin voi purkaa ja tehdä uusiksi ;)Lisäksi on valmistunut toinen Virna-pipo Jatan ohjeella. Lanka 7 veljestä, mallina laps. Huomatkaa keittiön pöytä, joka on valloitettu askartelukäyttöön...EDIT:
Miksi google chrome ei anna muokata kuvien kokoa bloggerissa? Väkisinkin pitää ne isona, eikä anna tehdä mitään. Piti käydä firefoxilla muokkaamassa kuvat oikean kokoiseksi..

EDIT 2:
Jostain syystä kuvat eivät näy ainakaan minulla itsellä. Pahoittelen tätä ja yritän saada kuvat näkymään huomenna (sunnuntaina).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Upea tuo huivi:)

Elina Johanna kirjoitti...

Kuvat ei toimi?!? Eikä!!!