tiistai 22. helmikuuta 2011

Sukkia siellä, sukkia täällä...

..joka puolella sukkia!
Kauhea sukkamania päällänsä. Ja siihen auttaa vain sukkien neulominen.

Joku ehkä voi muistaa, että sain vuosi sitten jouluvaihtopaketissa elämäni ensimmäisen alpakkalangan. No, tuossa lankojani muistellessa palautui mieleeni, että sitähän on jäljellä. Ja päätin, että siitä tulee sukat mulle itselle. Olin niin kipeästi uusien sukkien tarpeessa, että pistin puikoille ne 15.2. ja pari iltaa sitten vetäisin valmiit sukat jalkaan:
Mielestäni nämä istuvat jalkaan tosi hyvin! Aloitin siis kärjestä ja tein magic loopilla kummankin yhtä aikaa. Vartta tein sen verran kuin mihin lanka riitti. Aivan ihanat jalassa!

Sen lisäksi jo syksyllä olen aloittanut Lai-la-lai Yarnzin viime kevään klubilangasta itselle Annika B:t, mutta koska tein ne sukkapuikoilla yksi sukka kerrallaan, iski toisen sukan varressa kyllästyminen ja sukat marinoituivat huolella useamman kuukauden. Kunnes päätin pinnistellä ne valmiiksi. Ja kyllä kannatti :)Aivan ihanan väriset! Vielä en ole ehtinyt koekäyttää, kun nuo alpakkasukat on olleet nyt kovalla käytöllä.

Minulle saapui myös muutama uusi sukkakirja, jotka esittelen kenties jossain välissä, kunhan jaksan ja ehdin. Lisäksi minulle saapui Ilun talvispesiaalia yksi vyyhti!
Kiitos Kaisan, joka tämän tilasi minulle minun ahkeroidessa töissä. Kaisa oli tietoinen haaveestani saada talvispesiaalia ja hän reippaana infosi minua kaupassa olevasta viimeisestä vyyhdistä ja hoiti tilauksen puolestani. Onneksi on netti ja ravelry, joissa tutustuu ihaniin ihmisiin!Aivan ihana lanka, ihana hillitty kimallus. Nyt mietin, mitä ihanaa teen tästä itselle. Ehdotuksiaa? On siis sukkalankaa ja sukkia toki harkitsin ihan ensimmäisenä ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

niin tai onhan mulla ne synttärit...

JaaPa kirjoitti...

Yritähän jo päättää, mitä haluat.. Tai sitten saat kesällä sitä, mitä keksin antaa! Eli päivänkakkaroita ojanpenkalta.

Anonyymi kirjoitti...

Semmosen ihanan huivin :)

JaaPa kirjoitti...

Määrittele "ihana huivi". Malli, lanka, väri, käyttötarkoitus, koko...

Anonyymi kirjoitti...

ihana pehmonen ohut kolmion mallinen vähä nii ku se violetti mikä mulla on kulunut käytössä