sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Jumii, jumii

Tiedättekö, jumin nyt pahasti samoissa ohjeissa! Toinen toistaan työt toistavat itseään. Langat vaan vaihtuu..
Ja toisaalta, jos ohje ei ole sama, niin ainakin suunnittelija pysyy samana.

Nimittäin valmistuneitahan on kolme kappaletta, kaksi wurmia ja yksi huivi, joka on sitten Stephen Westin ohjeella, kuten jo aiemmin valmistunut Daybreak. Ja nyt puikoilla on toki taas uusi Daybreak. Eihän sitä nyt liikaa voi muuttaa kerralla..
Mutta tässäpä valmistuneet.

Ensin valmistui lapselle uusi Wurm, siihen "parempaan" takkiin sopivaksi. Kuvat on otettu sisällä, koska lapsi oli sairaana ja tämä oli lojunut jo pitkään odottamassa kuvausta.. Lankana on Cascaden Heritage. Väri on aivan mahtava pinkki, kuvat eivät tee oikeutta. Tykkään langan tunnusta ja toiveena olisi tehdä siitä sukat.




Ja sitten valmistui pipoon sopiva huivi, lankana edelleenkin Heritage. Ohje on Stephen Westin Colonnade, mutta huiviin käytetty lanka on ohuempaa. Huivista tuli suht pieni, mutta menee lapsen kaulan ympäri ja toisaalta ei ole liian iso. Suojaa kuitenkin kaulan hyvin.




Ja sitten valmistui jälleen yksi Wurm. Lankana on tällä kertaa Semilla mustana. Uusi lankatuttavuus minulle, tykkäsin kovasti tästäkin langasta. Miksihän sitä aina jumii samoissa vanhoissa langoissa? Pitäis useammin uskaltaa testata uusia..
Tämä on lahja siskolle, jolla on kohta synttärit. Vihjaili nähdessään tyttärelleni tekemän turkoosin Wurmin, että kohta olis synttärit ja tämmöiselle olis käyttöä ;) Joten nyt silmät kii, jos tänne eksyt :D




Mallina siis lapseni tässäkin pipossa. Pipo mahtuu myös mulle, joten uskoisin sen menevän siskonkin päähän.

Seuraavaksi on siis jälleen puikoilla huivi, tuolle ylläolevalle pipolle kenties kaveriksi. Ja ravelryn ohjejono on kasvanut huimiin mittoihin. Kova sukkamania vaanii oven takana ja yrittää iskeä kyntensä minuun. Kun osais vaan päättää langan ja mallin.

Voi olla myös niin, että tänne suuntaa kohta muutama uusi sukkakirja. Luulis kohta olevan tunkua puikoille ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

muillakin siskoilla on synttäreitä :)

JaaPa kirjoitti...

Muut ei vaan sano, mitä haluavat! Pitää olla rohkea ja uskaltaa avata sanainen arkku, niin joskus voi tulla yllätetyksi syntymäpäivänä ;)

MariL kirjoitti...

Kivoja neuleita!

kaisa kirjoitti...

Mulla on vähän samanlainen ongelma. Monesti tekisi mieli tehdä samanlaista kuin aikaisemminkin vaikka malleja olisi pilvin pimein. Mutta jos langan vaihtaa ja vaikka värinkin, niin onhan se erilainen.