tiistai 24. marraskuuta 2009

Taikalenkki ja muuta höpinää

Olen todellakin ihastunut tuohon magic loop -tekniikkaan. Ensimmäinen sillä tavalla neulottu sukkapari on terävaiheessa menossa. Sukat valmistuu ihan kohtuullisen nopeasti, vaikka neulomisaikaa ei paljon olekaan. Eikä iske toisen sukan syndrooma *muistelee sitä paritonta jaywalkeria käsityökorissaan*.

Jossain blogissa kyseltiin, että onko jotain mitä ei tule julkaistua blogissa, valmistuneita käsitöitä jne. Joo, kyllä on.
Tein jokin aika sitten itselle hihattimen/boleron mustasta bambusta eikä siitä ole täällä näkynyt kuvia, koska siitä ei ole kuvia. Kuvia siitä ei ole siksi, koska se meni heti käyttöön ja on ollut ahkerassa käytössä ja tuntuu nyt typerältä alkaa kuvailla pimeässä mustaa neuletta, jota on käytetty jo parisen kuukautta...

Keskeneräisiä töitä on korissa mm. Klabauter-kalin Spitzenbergs Windsbraut, se Jaywalker, jonka kärki on silmukoimatta ja joka itkee pariaan.. Lisäksi Baktus on muutamaa kierrosta vaille valmis (itseasiassa nytkin mukana koulussa repussa..) ja Lidlin sukkalangasta taikalenkillä 2 sukkaa. Ne ovat menossa miehelle joululahjaksi.

Mutta nyt varmaan pitäisi alkaa ahkeroida koulujuttuja, koska olen koululla kirjastossa odottamassa ryhmäläisiäni. Olin hiukan etuajassa koululla. Aamulla olen tänne ajellut työpaikan kautta, piti tilata uusi verokortti, kun se yksi* työvuoro on muuttunut muutamaksi muuksikin vuoroksi...

*(menin siis tekemään alkusyksystä yhtä ainoaa työvuoroa, mutta....)