sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Pieniä sukkia

Kyselin siskontytön sukkatilannetta ja tilausta villasukille on, joten viime viikon luennot tulivat sopivaan saumaan.

Sain tosiaan neulottua hiukan ;) sukkia, torstaina kudoin 2 sukkaa (1 vaaleanpunainen, 1 tummanpunainen) ja aloitin toista tummanpunaista. Yhden vaaleanpunaisen olin tehnyt alkuviikon aikana kotona valmiiksi. Perjantaina tein tummanpunaisen loppuun ja aloitin seuraavaa sukkaa, Uhoavan Gnun Kerttuja, jotka ovatkin tällä hetkellä päätymässä sitten omalle lapselle. Ekassa sukassa kärkikavennus menossa..

Mutta tässä nämä valmistuneet sukat, kokoa 22/23 ja ovat toivottavasti sopivia siskontytölle! Ja kelpaavat. Postiin pistän, kunhan saan vielä yhdet sukat pakettiin mukaan :)
Ja kuvaaminen.. Keittiössä kuvasin, kun en jaksanut ulos lähteä, mutta ei ikkunan edessä riittänyt valo tuolilla eikä edes pöydän kulmalla. Mutta eipä näissä paljon edes ole katseltavaa. Sama ohje kuin joskus aikaisemminkin.. Koko vain hiukan isompi.

Lankaa meni vaaleanpunaisiin 42grammaa ja tummanpunaisiin 40grammaa, ja samankokoisia ovat.. Puikot olivat muistaakseni 2,5mm (en jaksa tarkistaa...) ja lankana on Wool kaapin perukoilta. Samasta langasta tein alkuvuodesta sukkia ja myös lapasia samalle tytölle.
Toivottavasti kestävät käytössä :) (ja ovat ennenkaikkea sopivat, hiukan jännittää!)

Mutta nämä menevät Sukkasadon perunalaariin. Sain siis vihdoin sadonkorjuun käynnistettyä.

Sukkasadon saldo osaltani tähän mennessä 2 paria lasten sukkia.

3 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Nättejä sukkia! :)

Marika kirjoitti...

Kivat sukat!

JaaPa kirjoitti...

Kiitos!