torstai 11. kesäkuuta 2009

Mitä?! Täälläkö on kujottu??

No niin on! Uskokaa tai älkää.
Syykin on loistava, nimittäin kummityttö täyttää huomenna kokonaisen yhden vuoden, joten pitäähän merkkipäivää muistaa asianmukaisin lahjuksin. Kastepäivänä hän sai mekon, joten täytyyhän myös 1v päivänä saada mekko.


(kuvausalustana on edelleenkin käsittelemätön pöytä takapihalta, sateen jälkeen pilvisessä säässä. Kuvausvälineenä on Nokia 6220.)

Todennäköisesti tämä on enemmän tunika kuin mekko, mutta ei me pienistä välitetä. Kätevämpihän se onkin konttaavalla ipanalla kuin mekko.

Ohje on Ullasta, Aleena-mekko, koko 80cm.
Lankana on Novitan Bambu, pakko huomauttaa, että tämän kesän värit eivät todellakaan miellytä minua. Tämä oli ehkä ainoa edes jotenkuten siedettävä väri.. Lanka itsessään on ihanaa ja on kestänyt ainakin eskarilaisen käyttöneuleessa hyvin.
Lankaa meni vajaa 3 kerää.
Puikot ohjeesta poiketen 3mm, koska 3,5mm ovat liian paksut tälle lankalle sileään neuleeseen minun käsissäni.
Ohje oli ihana ja helppo. Ihana tehdä pikkuneuleita.

Uskallan julkaista mekon täällä jo näin vuorokautta ennen, koska en usko päivänsankarin lukevan blogiani, eikä äitikään varmaan tänne eksy nyt. Isästä puhumattakaan. (ja jos eksyvät, osaavat ehkä pitää suunsa kiinni asiasta päivänsankarin läsnäollessa. Kommenttilaatikkoon toki saa hihkaista, jos uskaltaa mielipiteen ennakkoon kertoa ;D )

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko!

JaaPa kirjoitti...

Kiitos anonyymi :)

MariL kirjoitti...

Kaunis mekko!

Inkeri kirjoitti...

Onpa kaunis mekko. Minulla on sama kokemus puikkokoosta.