sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Valmistuneita


Olen aina joskus käsitöitäkin ehtinyt vähän tehdä. Tahti on hidas, siitä ei pääse mihinkään. Töitä olis jonossa, kun vaan olis aikaa..

Yksi ilta oli pakko ommella kassi. Ei minkäänlaista laukkua ja piti mennä työhaastatteluun. Tai noh, olishan niitä yksi lähes hajonnut, mutta sinne ei mahdu taas todistuskansio... Ja reppua en vaan viittinyt mukaan ottaa :P
Ihan omasta päästä kaavat, eli ei ollenkaan :D Ekaa kertaa kokeilin pussisaumaa, niin ei tarvinnut vuorta. Hyvin sujui, mutta olis pitänyt enempi varata saumavaroihin.. Pohjassa ei ole mitään koviketta, vaikka ompelin ne kolmiot sinne sisälle.. Vois jotain kyllä ehkä kehitellä.. Tarraa tms suunnittelin kiinnitykseksi, mutta en sitten jaksanut. Tätä kangasta on vielä, joten teen paremman paremmalla ajalla.. Kangas on marinoitunut kaapissa jo muutaman vuoden. Ostettu Kangasvillan loppuunmyynnistä Kempeleestä, kuskattu Saksaan ja sieltä parissa muutossa tänne.. Kassi siitä piti alunperinkin tulla, kesti vain muutaman vuoden!


Lapsen edellinen poncho on käynyt pieneksi aikoja sitten ja oli aika tehdä uusi. Tämä on ollut työn alla ja useamman viikon, eilen sain sen viimein viimeisteltyä. Lankana on Novitan joku lanka, olisko Cocos ollut? Ihan tuollainen perusverkkoponcho, ohje omasta ulkomuistista säveltäen.
Harvoin omasta päästä saa näin onnistunutta kuvaa! Kerta se on ensimmäinekin. Äitini pyysi jo viikkoja sitten tekemään neulepipon (joskus 1,5kk sitten) ja nyt se on vihdoin tehty. Menikin itse neulomiseen sentäs ainakin 4 tuntia.. Lankana on Novitan Bambu, puikot 3,5mm, ohjeena on Edna Rose, ja ravelryssä, jonka löysin tänä aamuna ja siitähän se lähti.. Mikään ohje ei ollut alkanut sujua, mutta tämä onnistui heti alusta alkaen. Kiva ohje! Tein tosin noita kuvion toistoja 4kpl ennen kavennuksia. Mun päähän sopiva.. Ja lapsen päässä vielä, onnistuu kuvaaminenkin.. Tosin mallia ärsytti, kun häiritään kesken leffan...
Pipon väri on ehkä kaikista lähimpänä oikeaa tuossa kaikista ylimmässä kuvassa.

Ei kommentteja: