lauantai 21. maaliskuuta 2009

Kadonnut

Lapsi oli kadottanut tänään Kempeleen Zeppelinissä hiuspannan/huivin. Väriltään vaaleanpunainen, hopeisia kuvioita ja teksti "winx".
Kuva löytyy täältä.

Jos sellainen ihme sattuu, että joku on sen löytänyt, niin täällä olisi erittäinen onnellinen pieni neiti, jos sen saisi takaisin!!

Isi toi lukemista Saksan reissulta ja tuo hiuspanta oli siinä kylkiäisenä. Ei sinänsä siis mitenkään rahallisesti arvokas, mutta omistajalleen sitäkin arvokkaampi ja tärkeämpi.

Tässä myös liitteenä pieni kuva, osasin sen lisätä:


P.S.
Yritän ehtiä blogata jossain välissä ihan asiaakin, mm. arvontapalkintoja on saapunut kasa!! Uskomatonta tuuriakin siis ollut matkassa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas harmi reissu :-(. Mutta soita ihmeessä sinne zeppeliiniin, se voi hyvinkin ilmestyä johonkin löytötavarapaikkaan joidenkin päivien päästäkin vielä.

JaaPa kirjoitti...

No, ainahan sitä sattuu.

En itse ollut mukana tuolla edes, kuulin asiasta hakiessani lapsen kotiin. Pitää ensi viikolla yrittää soittaa, jos siellä vaikka olis joku yksi paikka, mihin ne löytötavarat toimitetaan. En tiedä edes missä päin Zeppeliniä on tapahtunut (läheiset liikkeet) jne.
En myöskään ymmärrä, miten se voi päästä tipahtaa noin vain ja kadota, kun se oli kuitenkin aika napakka... Mutta kaikenlaistahan sitä sattuu.

Elina Johanna kirjoitti...

se oli mun