perjantai 26. tammikuuta 2007

Lapaset


Olemme menossa pienelle reissulle, pakkasta luvassa ja toivottavasti luntakin.
Eräänä iltana huomasin kysyä mieheltä, että onkohan hänellä käsineitä.. Ei kuulemma ole, mutta minähän ehdin ne tehdä..

Niinpä niin.


Tässä sitten on lapaset hänelle. Isot kourat, eikö? Menikin aikaa ja lankakin loppui. Tuota tummanharmaata oli 30cm jäljellä ja peukalot tekemättä. Tein sitten kokonaan vaaleanharmaat peukut.
Ensinkin tuo vaaleanharmaa oli hukassa.. Olisin raidoittanut enemmän.. Löyty onneksi kun olin saanut tehtyä peukalokiilan.

Mies halusi kiilapeukalon, meinasin tehdä eka toisenlaisen, mutta kun aloin tehdä niin tuli kommenttia, että peukalo ei sitten saa olla keskellä kämmentä, hän inhoaa semmosia lapasia. Ajattelin sitten, että kiilapeukalo taitaa olla turvallisin valinta..

No, eivät ne näin isoksi jääneet, vaan pyöritin ne kahdesti pesukoneessa, lopputulos on sitten tämmöinen:


Ne ovat keskenään samankokoiset, vaikka tästä kuvasta vois muuta päätellä. Taisivat olla ihan sopivat. Peukalon kokoa oli tosi vaikea arvioida, olis saanu ehkä pari kierrosta matalampi olla, mutta jospa nämäkin menis.
Punaisesta raidasta neiti kommentoi: "tässä on kyllä tyttöjen väriä, voikohan isi pitää näitä varmasti? no, ei se varmaan haittaa"

Lankana oli siis Tove, sitä meni noin 75grammaa
Puikot oli 3,5mm ruusupuiset sukkapuikot.
Malli oli oma. Alussa kolme kerrosta helmineuletta, sitten sileää, kiilapeukalo ja sitä rataa. Ihan perinteiset loppujen lopuksi.


Ei kommentteja: