maanantai 2. lokakuuta 2006

Ostoksia


Minun piti ihan kuvien kanssa tämä postaus tehdä, mutta kameran kaapeli on tuolla jossain, joten kuvat ovat ja pysyvät kamerassa.

Mitään valmista ei ole esitellä. Icarus on vaiheessa. Kolmatta chartia on vielä pari kierrosta ja sitten yksi kokonainen chart ja reunus.. Jospa ensi viikolla sen saisi esiteltyä.

Kävin hammaslääkärin jälkeen shoppailemassa ;) Pitihän sitä nyt saada palkinto siitä, kun oli reippaasti hammaslääkärissä, eikö vaan?

Mukaan lähti siis Anna Extra Die Schönsten Strickmuster, jossa oli kivoja malleja. Voi alkaa sitä selata ja soveltaa käytäntöön..
Lisäksi lankakaupan ohikulkiessa mukaan tarttui yksi Brasilia Color väriä 83, eli tuollaista vaaleanpunaista. Sen ajattelin tehosteeksi neidin ponchon alareunaan, jos sen ponchon sais vaan joskus edes aloitettua.

Ennen kuin icarus on valmis, en aloita uutta työtä, mieli kyllä jo tekisi, mutta pakko saada tuo valmiiksi. Sitten olisi suunnitelmissa siis neidille poncho ja itselle hahtuvasta huovutettu kassi. Ja Jouluyllätysvaihdon hommatkin odottavat tekijäänsä..

Tekemistä siis riittää!


Ei kommentteja: