perjantai 22. syyskuuta 2006

PostipäiväTänään oli sitten postipäivä ihan urakalla. Toista pakettia osasin odottaa, toinen oli yllätys, todellinen yllätys.

EDIT:
Kyllä olen siis sekoillut väreissä. Vasen on Karkki ja oikea Sateenkaari.
Olen kai vissiin nähnyt unta kesällä, että tuo vasen on sateenkaari..
No ei voi mitään. Kunhan rikastun niin pitänee tilata kiekot molempia.. Sitten saan tehtyä mitä olen suunnitellut.
Kiitos kaikille kommentoijille. Tilanne selvisi teidän ansiostanne!

Siskoni pyysin välittämään minulle kiekon sateenkaarihahtuvaa. Minulla on yksi kiekko ja haaveilen isosta kassista. No, kiekko saapui tänään. Kiva, mutta kun..

Vasemmalla vanha kiekko ja oikealla uusi. Ei oikein ole samaa sävyä lähelläkään. Tuo uusi tuntuu virolaiselta hahtuvalta.
Tämä ei ole siskon vika, en häntä syytä. Mutta tulipa vaan mieleen, että on hahtuvamarkkinat Suomessa melko toisistaan poikkeavat. Kunhan saan siskoon yhteyden, tenttaan, ettenkö tehnyt selväksi, että sen pitää olla suomalaista hahtuvaa.

Nyt on mietintämyssy päässä, miten ratkaisen ongelman. Nyt en raski uuttakaan kerää alkaa ostamaan ja tilaamaan. Teenkö kassista vain sen kokoisen mihin kiekko riittää, vai mitä keksis. En uskalla alkaa sotkemaan noita lankoja keskenäänkään. Kokemukseni mukaan suomalainen ja virolainen hahtuva huopuvat eri tavalla. Mietin, että esim pohjan olisi voinut tehdä vaikkapa erisävyisestä, kun ei se sieltä alta nyt kovasti erutu, mutta kun se huopumisero..

 Vinkkejä ja kokemuksia saa kertoa. Tällä työllä ei ole kiire. Ulkona on +28, joten ei vielä oikein innosta alkaa villaista kassia kannella, mutta ehkäpä jo ensi kuussa.

Toinen, superyllätys:

Silkkivillaa, ruusupuiset pyöröt ja ohje. KIITOS #piip-ystäni!!! Jos et edelleenkään tule kaapista ulos, toivon vain, ettet tee konkurssia näiden takia. Lanka on IHANAA, väri on aivan ihana. Kiitos!! Ja ruusupuiset pyöröt ooh. Olen tykännyt todella paljon saamistani ruusupuisista sukkapuikoista.
Nyt pitää alkaa kääntää tuota ohjetta ja tehdä icarusta.

Kiitos siis siskolle ja ystävälleni. Olette ihania :)

Nyt ei ole taas pelkoa, että tekeminen loppuisi kesken. Keskeneräisiä on vaikka kuinka, joulu on tulossa ja JYV-ystävällekin pitäisi alkaa jotain tehdä.. Ajatuksia sen suhteen on jo, vielä kun saisi aloitettua ja päätettyä langan ja värin ja ja ja.. Onneksi tässä on aikaa... (ja kohtahan se joulu onkin, kun näin sanoo).

Ei kommentteja: