keskiviikko 2. elokuuta 2006

Blogiongelmia


Otanpas nyt tämän puheeksi täällä omassa blogissa, Ionan blogissa sitä kommenttiosiossa jo taannoin väläyttelin.

Ongelma on siis, että jostain syystä nettiyhteyteni pätkäisee, jos blogin kuvat ovat Flickr:n kautta. Ja tänään yritin lukea Sian blogia (anteeksi, en voi linkittää, en muista blogin osoitetta) ja huomasin siellä kuvien olevan Photopucketin kautta ja sama ongelma, yhteys katkesi.

Kone ei siis jumi eikä mitään, vaan nettiyhteys pätkäisee. Tekstiosat blogista jäävät näkyviin, joten periaatteessa lukea voisin, mutta kuvattomien blogausten lukeminen on tylsää.. Etenkin kun teksti usein liittyy olennaisesti kuviin. Ja jos yritän päivittää blogia, kun yhteys on yhdistynyt uusiksi, pätkäisee se taas..

Tämän takia jää erittäin monta erittäin mielenkiintoista blogia lukematta. Asiasta on puhetta ollut myös Tuulian blogissa (olisiko osoite tuulia.blogspot.com?) ja sinne sinnittelin hiukan kommenttiakin joku aika sitten.

Ja sen takia en valita suoraan blogeihin, kun sen kommentin kirjoittaminen on niin työlästä! Ensin avaan blogin, yhteys pätkäsee, avaan kommenttilaatikon, yhteys pätkäsee jne. Pahimmillaan en edes saa kommenttia jätettyä, kun yhteys pätkäsee siinäkin vaiheessa.

Jos joku keksii, missä on vika, olisin erittäin kiitollinen neuvoista!!

Ja nämä mainitsemani blogit ovat muutamia esimerkkejä, niitä on muitakin, en vain enää muista, olen niitä ruksinut suosikkilistaltani poissa, etten vahingossa menisi lukemaan.

Mutta siis, apua pyydän, jos jollain olisi ideoita mistä on kyse, ja voinko tehdä itse jotain asialle!