torstai 18. lokakuuta 2012

Simple Sprinkle

Minä olen saanut jotain valmistakin.
Ravelrysta bongasin Veera Välimäen ohjeen Simple Sprinkleen ja ohjehan oli saatava heti. En olisi muutama vuosi sitten uskonut rakastuvani ainaoikeaan neulepintaan ja lyhennettyihin kierroksiin, mutta niin tässä on kuitenkin käynyt!

Lankana tässä on Isoveli, vuosikerta semmoisia. Olen "perinyt" ne miehen mummolta. Miehen mummo kutoi niistä sukkia, mutta hän ei ole enää hetkeen ollut neulomassa. Olen näille miettinyt hyvää kohdetta ja nyt se löytyi. Tosin langat eivät tähän loppuneet... Voisi tehdä vielä lisääkin näitä... Tai jotain muuta.

Tämä pötkelö on ihanan muhkea ja lämmin! Olen käyttänyt sitä jo paljon. Pidän takin päällä, joten tuo harmaa, joka on näistä langoista karheinta, ei kutita sekään. Tätä oli tosi kiva tehdä, vaikka minulla ei menekään väritys ihan ohjeen mukaisella tavalla, koska osa väreistä loppui. Mutta ei se haittaa. Tässä ohjeessa sillä ei ole väliä.

Kuvassa myös minun "uusi" kamerani. Kesällä ostin käytettynä tuon Nikon D40-digijärkkärin. Olin pitkään haaveillut digijärkkäristä. En raskinut uutta ostaa ja kun kaveri päätti päivittää kameransa uuteen ja parempaan, tartuin tilaisuuteen. Hyvin on minun tarpeisiin riittänyt. Ja paljon olis opeteltavaa, että kuvat onnistuisivat entistä paremmin.